ΝΕΑ
Posted in

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ !

IMG 20180810 111305 large
Posted in

   Εδώ και μερικούς μήνες , έσβησαν οι λέβητες πετρελαίου στο Διοικητήριο της ΠΕ Κιλκίς αφού καλύπτει το σύνολο των θερμικών και ψυκτικών αναγκών του με τη χρήση συστήματος αβαθούς γεωθερμίας .

   Συγκεκριμένα ,το σύστημα γεωθερμίας εγκαταστάθηκε σε δύο φάσεις , η 1η φάση ολοκληρώθηκε πριν περίπου 2 χρόνια και η 2η φάση πριν περίπου 1 χρόνο. Το σύστημα δοκιμάσθηκε σε όλες τις ακραίες συνθήκες θέρμανσης και ψύξης αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την αξιοπιστία του και την εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει .

 
  Άλλο ένα Δημόσιο κτίριο άφησε πίσω του παρωχημένες μεθόδους θέρμανσης και ψύξης του περασμένου αιώνα και εισήλθε στη νέα εποχή εγκαθιστώντας ότι πιο αποδοτικό και σύγχρονο υπάρχει στον κλιματισμό , την αβαθή γεωθερμία επιτυγχάνοντας έτσι την επίτευξη του τριπλού στόχου :

1. Εξοικονόμηση άνω το 70% , μειώνοντας στο ελάχιστο το ενεργειακό του αποτύπωμα
2. Βελτίωση των συνθηκών θερμικής άνεσης τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών
3. Πλήρη εναρμόνιση με όλες τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές Οδηγίες περί εξοικονόμησης ενέργειας και εισαγωγή των ΑΠΕ στα κτίρια (στόχος 2030)

 Και σίγουρα  αποτελεί  σημείο αναφοράς και δείγμα καλής πρακτικής  , δείχνοντας έτσι το δρόμο για τον τρόπο χρήσης τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που και σε αυτό το έργο γεωθερμίας τέθηκε η  δική μας  κατασκευαστική  σφραγίδα .

Η εμπειρία μας , η τεχνογνωσία μας και η απόλυτη εξειδίκευσή μας στον τομέα της γεωθερμίας αποτελούν την εγγύηση για την αρτιότητα οποιοδήποτε μεγέθους έργου γεωθερμίας.

Passion for geothermia!

Δείτε το Δελτίο Τύπου της ΠΕ Κιλκίς με αφορμή την Οριστική Παραλαβή της 1ης φάσης του έργου http://kilkis.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=252&pressid=21704

Δείτε φωτογραφίες από την κατασκευή του έργου της 1ης φάσης  https://geothermia.gr/el/portfolio/dimosia-ktiria-epaggelmatikoi-xoroi/item/54-kilkis

Δείτε φωτογραφίες από την κατασκευή του έργου της 2ης φάσης  https://geothermia.gr/el/portfolio/dimosia-ktiria-epaggelmatikoi-xoroi/item/94-kilkis-ii

 

 

TOP