ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η  εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Αργύριο Μπαϊρακλιλή – Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχ/κό ΑΠΘ  Geothermal Engineer – το 2005, όταν η γεωθερμία ήταν ακόμη άγνωστη στη χώρα μας εμείς πάντα πρωτοπόροι  κατασκευάζαμε τα πρώτα έργα γεωθερμίας.

Η σταθερή μας προσήλωση στην έρευνα ,στις εξελίξεις  αλλά κυρίως  το πάθος μας για τη γεωθερμία ,μας ανέδειξε στην πρωτοπορία στον τομέα της γεωθερμίας στη χώρα μας .

Στην προσπάθειά για τη διάδοση της γεωθερμίας  ,έχουμε συγγράψει δεκάδες άρθρα σε τεχνικά περιοδικά και  συμμετοχές ως εισηγητές σε ημερίδες και συνέδρια γεωθερμίας , τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

H πολυετής εμπειρίας μας, η τεχνογνωσία μας αλλά και η απόλυτη εξειδίκευσή μας στον τομέα της γεωθερμίας σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα  κατασκευής που θέτουμε κάθε φορά ,αποτελούν την εγγύηση για την άρτια κατασκευή κάθε μεγέθους έργου γεωθερμίας.

H εμμονή  μας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών , μας οδήγησε στην απόκτηση Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας  ISO 9001 : 2015  στο απολύτως εξειδικευμένο πεδίο της μελέτης και εγκατάστασης συστημάτων γεωθερμίας.

Για εμάς, η  έρευνα ,η ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων  και η πρωτοπορία αποτελούν την κεντρική μας φιλοσοφία μας. Εχουμε μελετήσει  και κατοχυρώσει με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας  (No EL 1006448 ) την κατασκευή ομοαξονικού  γεωεναλλάκτη  -coaxial geoexchanger ( τι είναι ο ομοαξονικός γεωνελλάκτης).

5
6

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εχουμε μελετήσει  και κατασκευάσει δεκάδες έργα γεωθερμίας σε όλη την Ελλάδα κάθε μεγέθους και κάθε χρήσης. Από κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, σχολεία, κολυμβητήρια, γυμναστήρια, δημόσια κτήρια , θερμοκήπια έως και πολύ εξειδικευμένα (π.χ θαλάμων παραγωγής μανιταριών).

Επίσης διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό για την διενέργεια Τεστ Θερμικής Απόκρισης γεωεναλλακτών (TRT) Thermal Response Test, (τι είναι το TRT) το οποίο είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μελετητή και κατασκευαστή συστημάτων γεωθερμίας.

Οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς που ασχολούνται με τη γεωθερμία τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό,  μας  κάνει να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σύμβουλοι γεωθερμίας
 
Προμελέτες εγκαταστάσεων γεωθερμίας
 
Μελέτες εφαρμογής για Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς
 
Σύνταξη  φακέλου για την αδειοδότηση των εγκαταστάσεων γεωθερμίας
 
Κατασκευές   Δημόσιων  και Ιδιωτικών έργων γεωθερμίας
 
Διενέργεια Τεστ  Θερμικής Απόκρισης γεωεναλλακτών ( TRT)
 
Συντηρήσεις εγκαταστάσεων γεωθερμίας
7
TOP